maanantai 2. huhtikuuta 2012

Perusmeikki ja muuta testailua

Tässä niinkun lupasin näyttöä uusista Sugarpillin luomiväreistä. Ei oo vielä kun tuo yksi meikki, jonka oon ehtinyt tehdä. Toi on oikeestaan yleisin miten laitan meikit vapaapäivinä. Töihin oon jotenkin laiskistunu meikkaamaan ja meen siellä vaan ripsari + meikkivoide linjalla.Pohja: Silmämeikinpohjustusaine + Tako. On kyllä hyvä valkonen kunhan uskaltaa laittaa reippaalla kädellä! Lisäksi Dollipop + Poison Plum + Bulletproof.

Tässä kuvaa vielä kaikista luomiväreistä iholla.

Bulletproof + Taco + Dollipop + Love+ + Flamepoint + Buttercupcake + Poison Plum + Midori + Afterparty. Lisäksi viimeisenä näytteenä tullut Royal Sugar.
Pistän kyllä lisää erilaisia meikkejä kunhan ehdin testailla. =) Tuossa myös uudet lilat piilolinssit (ehdin heittää ne lasipurkit pois nii en nyt muista mikä nimi linsseillä oli). Silmissä ne näyttää kyllä mun mielestä ennemminki ruskeilta, mutta tykkään silti.


Tässä kuva myös mun viikon kynsistä. Rakastan tota koralliväriä! Gosh Ocean. Ja pysyy hyvin kynsissä. Tuossa yläkuvassa näkyy jo, mutta pistän tässä vielä yhden, että saatte paremman kuvan niistä.


2 kommenttia:

  1. Voi Heidi Heidi kun oot hyvä meikkaan..! Ihana silmämeikki! Saat joskus opettaa muaki.. ^^

    VastaaPoista
  2. Oot nätti ilmankin. <3 Mut juu olis kyl siistii vaik kokeilla meikkaa sut joskus! =p

    VastaaPoista