sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Spiky Leather jacket


 Jiiiii! Vihdoinkin saapui tuo kauan odotettu piikikäs nahkatakki perjantaina. Eikä joutunu edes tulliin. Oon jo aiemmin tilannut tän takin, mutta myyjä yllättäen kirjoitti, että tän valmistus on lopetettu enkä sillon saanu takkia. Nyt kuitenkin sattu ilmaantumaan taas myyntiin ja vielä oikeaa kokoa joten pistin heti tilaukseen. Luuv it.

Päivä oli sateinen eikä loppua näkynyt, mutta päätin että mähän otan tästä kuvan sato taikka paisto! xd Niin ja housut tarttu Backstreetiltä mukaan Helsingin reissulta. Valve merkkiset, jotka on bäkkärin omaa tuotantoa. Tykkään paljon. Vaikea löytää ainakaan Suomesta kulutettuja farkkuja. Muutakun ihan vaaleita. Tai jossa on joku kukkalogo/kuosi yms. Yes but no but.


Sori peppukuva.
Viikonlopun meikkauksia. Vaikea uskaltaa laittaa tarpeeksi paljon väriä luomiin kun pelkää, että tulee suttunen. Sininen ei näy tossa paljon ollenkaan. Kamera toki vielä haalistaa jonkin verran. Tässä naamoja:
Kulmakarvat liitää jossain omilla teillään. =d

5 kommenttia:

 1. Tuo nahkatakki on tosi upea! :) Onko se tekonahkaa vai ihan oikeeta nahkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ^^ Tekonahkaa. Mutta eipä tuo haittaa. =) Ei ainakaan joudu miettimään että joku eläin olis teurastettu Kiinassa/kauheissa oloissa joutunu olemaan. =3 Vaikka kyllä aitoja nahkatuotteita voin käyttääki.

   Poista
  2. Niinpä, olen samoilla linjoilla :) Suosin tekonahkaa, mutten sano ei oikealle nahalle, siitä tehdyt tuotteet kun tuuppaavat usein olla laadukkaampia :)

   Poista
 2. voi vitsit ku oot nii kaunis! ja rakastan tota sun asua! *kade*

  VastaaPoista
 3. Voii kiitos. ^^ Ja kiva että tykkäät asusta. =)

  VastaaPoista