lauantai 30. maaliskuuta 2013

Bioshock infinite - Ultimate songbird edition


Vihdoinkin odotus päättyi tällä viikolla kun verkkokauppa.com:sta tilattu bioshock infiniten keräilijäpakkaus saapu! <3 Sitä en löytäny ainakaan ennakkoon Suomesta mistään muualta kun tuolta. Ihme kun Gamestoppiki anto ennakkovaraajille vaan asekoodit kaupan päälle. Muutenkin tullu hiukan keräiltyä bioshock tavaraa niin tää oli ihan must ostos. 

Oon ne kaks ensimmäistä peliä pelannu, joten odotukset tällekin pelille on kovat. 

Ja sitten itse paketin sisältöön. 


Ehdin ihan hiukan eilen alotella peliä. Se alkoi rauhallisissa, iloisissa karnevaalitunnelmissa ja paikkoja sai tutkia rauhassa ja pelailla minipelejä mikä oli ihan mukava alku ettei heti joudu keskelle mellakkaa. Ei sitä kuitenkaan kauan kestäny kun jokapaikasta yritettiin jo tulittaa ja jahdata. =p En sitten tiedä jos olisin valinnu toisin yhdessä kohdassa, että miten olisi käyny.. En ihan vielä osaa täysin sanoa mitä mieltä oon tästä Columbian taivaskaupunkiaiheesta ja sen profeetasta joka on saanu kaikki ihmiset puolelleen. Toivottavasti juoni olisi yhtä mielenkiintonen kun edellisissä.  


Pari latauslipuketta (tuossa avatarlatauksessa on sekä mies että naishahmolle omat koodinsa eikä voi käyttää kun toisen, mutta ihan kiva että voi antaa jollekin sen), soundtrackin latauslappu ja tuollanen minijuliste.

Tää boxi oli pähee! Samalla kuosilla oli varustettu pelikannen sisäosa.
Pikkuboxeista löyty tuollanen kotka-avaimenperä, handyman minifiguuri (jonka tähän mennessä oon nähny pelissä vain esittelyssä karnevaaleilla) sekä pelin taidekirja. Tässä muutama kuva siitä:

Hauskan ja hömelön mutta myös karun näkösiä tyyppejä.

Kaupunkimaisemaa


Ja tässä itse kaupungin taivaita vartioiva Songbird! Oli muuten suht iso otus noiden siipiensä kanssa. Just mahtu vitriiniin. Se on käsinmaalattu (kuten myös kotka-avaimenperä). On se pähee! Ja niille joita tämä pakkauksen ostaminen kiinnostaa niin hintaa kertyi noin 140e. 

Nyt meen kuitenkii jatkaa peliä! Hyvät lomat kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Voi ei kun olis ittelläkin rahaa tuohon pakettiin Q_Q Tai edes siihe peliin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki pitää viedä kasa vaatteita kirpparille että pysyy talous ees jotenki koossa. :D

   Poista
 2. Korjatakseni Gamestopista.. Meikä ennakkotilasi sieltä Premiun Editionin ja sain kaupanpäälle juurisanotut asekoodit, mutta myös toiset kannet (metalliset) ja Bioshock 1 pelikoodin. c:
  On kyllä ihanan uljas Songbird<3

  VastaaPoista