sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Zombies, run!


Törmäsin veikeeseen ja mielenkiintoseen peliin Zombies, run! Ja ihan pakko esitellä se teille! Sovellus on ladattavissa Iphonella, Ipod touch:lle ja Androidille. Kuulokkeiden kautta kuunnellaan kertomusta zombien vallanneesta maailmasta. On lähdettävä juoksemaan koska perässä juoksee lauma nälkäisijä zombeja murisemassa. Jos örinä alkaa kuulua voimakkaammin, zombit ovat todella lähellä ja on juostava kovempaa.Lenkkeilijän on kerättävä matkan varrelta lääkkeitä, aseita yms. mahdollisimman paljon. Aina tietyn matkan juostuaan saa yhden tarvikkeen. Pelissä tavoitteena on auttaa jälleenrakentamaan tukikohta raunioiden keskelle ja keräämiään tarvikkeita pelaaja jakaa alueelle parhaaksi näkemällään tavalla pitääkseen selviytyjät hengissä. Pelissä voi kuunnella tarinankerronnan väleissä omaa soittolistaa.
Yksi tehtävä kestää 20-30 minuuttia. Erilaisia tehtäviä julkaistaan yli 30. Mysteerejä ja puzzleja ratkaisemalla pelaaja saa selville mitä maailmalle tapahtui.

En pääse nyt valitettavasti itse testaamaan peliä kun ei kyseisiä laitteita löydy tällä hetkellä itseltä. Jos joku pääsee pelaamaan peliä niin kertokaa ihmeessä mitä piditte! =) Tahtoisin hirmusti kans päästä kokeileen. Saattaisi auttaa innostamaan lenkkeilyyn paremmin. =9

2 kommenttia:

  1. Tämä kommentti tulee nyt tähän vanhaan blogitekstiisi, mutta tämä oli eka paikka, mistä sain kuulla kyseisen pelin olemassaolosta. Ostin sen hiljattain, ja nyt muutaman ravauksen jälkeen kirjoitin siitä pienen arvion. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassamäkin sain juuri sellasen puhelimen mihin se käy. Ja ehdin tilailla. Ehkä viel tänään juokseen jos ei sada. =d Luin sun arvostelun. Iteki olin käsittäny et näkyis kartalla missä juoksee. Noh ehkä seuraavassa päivityksessä. Ja sais kyllä örinät kuulua musiikin läpi, että pysyy tunnelma. Mutta saas nähdä. Innolla kyllä odotan testausta. =)

      Poista