keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Uusi Manga Cafe!

Helsingin Manga Cafe muutti Kaisaniemeen Fantasiapelien viereen 13. 4 osoitteeseen Vuorikatu 14. Käytiin siellä lauantaina tutustumassa. Kyseessä on siis kahvila, jossa voi käydä lukemassa ilmaiseksi mangaa (toki jotain pientä pitää kahvilasta ostaa oleilua vastaan). Sieltä löytyy myös Japanilaisia karkkeja ja figuureja.Mangavalikoima on laaja ja hyllystä löytyy myös esimerkiksi pelilehtiä. Yllätyin kun siellä oli Battle royale manga, joka kuulemma ilmesty ennen elokuvaa.
Sälää


Tilat on nyt paljon isommat, tyylikkäämmät ja avarammat. Sisään mahtuu 40 henkeä. Noi seinämaalaukset peli-ja mangahahmoista on ihan mahtavat! Liikkeen aukioloaikoja on myös pidennetty ja paikalta saa uutuutena myös sushia. Olispa paikka lähempänä niin voisi käydä useimmin hengailemassa! Olisin toivonut vielä johonkin kohtaan rentoa sohvalukunurkkausta sekä valikoimaan myös Japanin muotilehtiä. Ihana paikka kyllä kuitenkin. ^^

Tuossa vielä kuva minkä näkösenäsiellä palloilin. 
Takki: Backstreet Huivi: Vila Kengät: Kenkämarski Laukku: Juicy couture

2 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia. (jos jaksat käy ihmeessä jakamassa manga cafen facebook sivuille)

  Nykyän kahvilassamme on loosit pitkällä seinällä joten saa olla vähän rauhassa :D
  Tervetuloa vaan uudestaan.

  -tt (paikan omistajan puoliso)
  ps. googlettamalla törmäsin tähän blogiin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Juu täytyy kyllä käydä seuraavan kerran kun Helsingissä pyörii. Pistän vaikka huomenissa kuvia facebuukiin! =)

   Poista