perjantai 23. joulukuuta 2011

Pipareita

Oltiin ostettu joku aika sitten piparitaikinaa pakastimeen kun mun oli ihan pakko saada syödä sitä taikinaa sinä päivänä. x) Yritettiin niitä sitten tossa leipoa. Huomattiin kuitenkin, että ei meillä oo kaulinta ollenkaan ja muottejakin on vaan muutama muumimuotti, joista joutuu kaivaan veitsellä sen piparin pois sieltä. Tein jotain viis niitä, sitten kyllästyin ja Teemu teki loput. =D


Ton paidan löysin Shibuyan 109 viime keväällä kun oltiin Japanissa. Tahtoo takasin sinne shoppaileen. <3 Ei tosta näy, mutta selässä menee sellanen kultanen ketju. Hameen tilasin EMP:ltä. Ostin joskus Morticiasta samanlaisen vihreen ja harmittelin kauan kun en ostanut myös mustaa, mutta onneksi nyt löyty empiltä.


Viime vuonna leivottiin mun elämän ensimmäinen piparitalo. <3


Kata ja Jerekin käväs meillä kun ne oli ajelemassa. Pelattiin Katan kaa Rayman Originssiä, jonka me saatiin eilen. Se on kyllä rento, värikäs ja hömelö kaksinpeli. Sitä voi pelata neljä pelaajaakin, mut ei olla viel moninpeliä kokeiltu. Se on 2D niinkun ensimmäinenkin Rayman oli. Tykkään. Tossa siitä traileri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti