keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Vaasa

Oltiin tässä nyt pari päivää Vaasassa kyläilemässä porukoilla ja moikkaamassa muutenkin sukulaisia. Tulee kyllä käytyä liian harvoin, joten nyt oli pakko mennä kun oli mahdollisuus. Päästiin käymään siskon ja sen miehen uudella kämpälläkin. On niillä kyllä kestämistä kun on kolme aikas vauhdikasta koiraa. Ainakin kun on vieraita paikalla ne hyppi ja sähelsi koko ajan. Tosiaan niillä on kaksi parivuotiasta labbista ja pentu mäyris, Veera. Sille kyllä täytyis antaa nimeksi Nipsu kun oli sen suippokuononsa kanssa joka paikassa pomppimassa. Suloisuus. <3
Kokoonnuttiin porukalla maanantaina vanhempien luo. Isovanhemmatin tuli kyläilemään ja näytettiin häävideo ja kuvia kun ne ei päässyt meidän häihin Tampereelle. Tässä välissä kerron häistä vähän lisää. Tavattiin mun miehen Teemun kanssa viime vuoden vappuna ja kesällä alettiin nähellä enemmän. Reilun vuoden seurusteltiin ja kun Teemu tossa kesällä kosi, niin ei tarvinnut kauaa miettiä mitä vastais. <3 Joten häät pidettiin viime lokakuussa Bravo Plazassa.  Alunperin piti olla Sputnikissa, mikä olis ollu enemmän meidän näkönen paikka, mutta se meni viikkoa ennen häitä konkurssiin joten siellä ei niitä voinut pitää. Kuitenkin Bravo Plaza oli tosi hyvä valinta ja henkilökunta osas asiansa.

Häissä meillä oli teemana fantasia. Kutsuna oli dvd, mihin meidät oli muokattu kanteen ja sisällä oli kutsu/hääinfolappu.
Nyt meidän olisi tarkotus tehdä hääkuvista ja videosta dvd mikä lähetetään kaikille vieraille. Lisätään sinne myös vieraskirjan kuvat. Siellä oli polaroid kamera millä jokainen sai ottaa kuvan ja laittaa sen vieraskirjaan. Kiitettävästi ihmiset niitä ottikin. Koristuksena hääpaikalla oli peikkoja ja muita fantasia hahmoja, taustalla valkokangas missä pyöri väliajoilla Final Fantasyä yms teemaan liittyvää. Kävelymusiikkina oli LOTR:in theme sound ja häätanssina Enya:n May It Be. Meikin ja kynnet tein sinne itse. Kävin kyllä meikkaajalla koemeikissä, mutta jotenkin ei osannu laittaa hyvin sitä meikkivoidetta vaan sitä tuli paksu kerros. =z Joten tein siksi ite. Kampaaja laittoi hiukset. Pääasiassa vaan suoristi ja teki letin toidelle puolelle. Enemmän olis sittenki voinu laittaa kiharaa, mutta näin nyt meni.Karkkeja ei ollu pöydissä vaan siellä oli karkkikoura kone, mistä vieraat sai yrittää pyydystää niitä. Booli tarjoiltiin boolisuihkulähteistä, joka tosin hieman epäonnistu, koska ne ei toimi jos on hapollista juomaa. Samaten hiilihappojäät (mistä siis tulis savua) olis pitänyt laittaa isompiin kulhoihin, jotta ne olis höyrynny. Baarista tarjottiin loppuillan, jossa Teemun isä oli baarimikkona. Ruoka siellä oli ihan perus, mutta illalla tilattiin mäkistä euron juustot kaikille. =p  Illan yllätysesiintyjänä oli Flamma, joka piti siellä kolmen hengen glow shown. Ei kyllä tuottanut pettymystä! Niiden olis pitäny voittaa Suomen Talent, on ne sen verran taitavia. Varsinkin tuliesitykset on loistavia. Kaikkea pientä sähellystä mahtu sille päivälle, mutta kokonaisuudessaan oli onnistuneet häät ainakin omasta mielestä. =)

Fantasiakuva <3


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia! ja toi mario suihkuverho ... vähänkö kade :D toivottavasti nähdää pian! Silja

    VastaaPoista
  2. Löysit tänne. =) Kiitos kehuista. ^^ Hee jaa ei sun sit auta ku suunnata ebaylle shoppailee teille Mario verhoo. :p Näkyillään!

    VastaaPoista