sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tuparit

Eilen päivällä näin Roosaa pitkästä aikaa. Käytiin Tillikassa siinä keskustorin laidalla syömässä salaatit. Se oli ihan hieno paikka, ei oo ennen tullu käytyä. Tilasin katkarapusalaattia, mut mun tuurilla siihen oli laitettu janssoninkiusauksen makusta kastiketta. Hyy. xs En voi sietää sitä. Joten vaihdoin samaan kun mitä Roosa otti. Se oli manchegojuustosalaatti. Juusto oli aika vahvanmakuista, muttei kuitenkaan niin voimakasta kun joku vuohenjuusto. Molemmat tykättiin!

Illalla olikin Janskun ja Minnan tuparit. Oli tosi kiva päästä kun viime aikoina on joutunut jättämään niin monet välistä häiden ja häämatkan takia. Niin muuten oltiin häämatkalla Thaimaassa (postailen siitä lisää jossan välissä). Oli ihan rento meno ja näki myös ihmisiä joihin ei oo hetkeen törmänny. Kämpiltä mentiin Hämeenkadun uuteen karaoke baariin ja osa meni tivoliin. Paikka oli aika täysi ja jonokin sen mukanen. Pääsin kuitenkin yhden biisin laulamaan Sinin kanssa. On sillä kyllä hyvä lauluääni! Sieltä ennen kotiinmenoa poikettiin vielä Jalla jallassa syömässä. Tampereen paras halpispizzapaikka.


Tupareista ei oikeen onnistunut saada eitärähtäneitä kuvia (kamera menee niiin vaihtoon kun saan rahat vaan kokoon =p). Malli on Canon coolpix L120. Ostettiin se tosin just ennen matkaa, mutta sillä ei oikeen onnistu muutakun ulkokuvat päivällä vaikka mitä asetuksia on yrittänyt muutella. Ja se vääristää suhteita sillai, että välillä pää tai joku yksittäinen raaja on toista pidempi. =D Ei oikeen sellasia kuvia voi laittaa mihinkään. Varmaan seuraavaksi järkkäri. Mutta tossa muutama kuva.

Tupareita varten tänään liimailin ebayltä tilatut kellokynnet. Ne oli oikeestaan alunperin häitä varten, mutta kun ne saattaa lähtee irti niin en sitten häihin halunnut sellasta riskiä vaan tein kynnet itse. Monesti teen graffit nails kynsilakalla kynnet, kun se on niin helppoa ja silti tulee ihan hienot kuviot kynsiin. =p Thaimaassa mulla oli kanssa ebayltä tilatut pinkit kynnet. Söpöimmät mun tyyliset kynnet mitä oon löytäny! =)


Aattelin vielä pistää pari kuvaa kun pidettiin Teemun kanssa rentoilupäivä kaksi viikkoa sitten. Käytin syömässä Fransmannissa (häränliha oli siellä sairaan hyvää!) ja illalla käytiin kuuntelemassa Ismo Leikolan läppää. Se on ihan huippu hauska! Sillä on ens vuonna juhlavuotiskeikka, että suosittelen kyllä kaikille sen näkemistä. Illalla käytiin ekaa kertaa Jack The Roosterissa. Siellä oli kiva laulaa karaokee kun ei ollu paljoa yleisöä. Karaoke on erikseen siellä sellaisessa pikkuhuoneessa. Livenä oli sinä iltana bändi soittelemassa Iron Maidenin biisejä.

2 kommenttia: