torstai 22. joulukuuta 2011

Hobitti

Käväsin tänään kaupungilla kun on vapaapäiviä. Oli ihan pakko mennä ostamaan kissapiilarikotelon seuraksi toi apinakotelo cybershopista kun ne on niin söpöjä. :)  


Saatiin myös uusi suihkuverho ebayltä, kun vanha oli vähän kärsinyt kosteusvaurioista ja kun oli valkonen niin hiukka värjäytyny mun hiusväreistä. Haluaisin jonkun vielä päheemmän, mutta ei nyt löytynyt ja tuo kävi molemmille joten päädyttiin sitten tohon Super Marioon. =p 


Eilen aamulla bongasin iltalehden sivuilta, että Hobitti kirjasta tehdään ens vuodeksi elokuva! Jeu! Oon sen kirjan lukenu ja onneksi toikin on Jacksonin ohjaama niin varmaan pysyy samanhenkisenä kun lotrit. Ainakin traileri vaikuttaa lupaavalta. Eilen illalla innostuin pitkästä aikaa maskeeraamisesta. Kokeilin meikkailla Teemua Jokeri lookkiin. Sain kokeiltua vihdoin Punanaamiosta ostettua Mehronin "Scarring Liquid" arpilakkaa, jota on noissa huulien arvissa. Ei näy kauheesti tossa kuvassa. Sitä saa kyllä aika reilusti laittaa. Se on tosiaan läpinäkyvää ja tekee ihoon sellasen pienen kohouman ja rypistää vähän. Siihen sitten päälle maskeerasin Grimasin cream makeup väreillä. Silmästä lähtevät viirut oli vaikea tehdä ja suuviivat olis pitäny olla enemmän suttuset. Et ei nyt kyllä mikään mestariteos tullu, mutta oli hauskaa. Iltahäröilyä. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti