maanantai 2. tammikuuta 2012

Uv

Oli kyllä jännä joulu! Tai siis olin töissä koko sen ajan. Maanantaina siinä sitten kun pääsin töihin ja meinattiin alottaa aamu rennosti leffaa kattomalla niin lähti sähköt. Ei siinä mitään, mutta se katkos kesti sen koko päivän eli noin 11h! Joten ei voinu muuta kun mennä kaupungille syömään ja leffateatteriin. Muuten olis pitäny jumittaa sohvalla taskulampun valossa. On kyllä pisin katkos mikä on sattunu kohdille! Sähköt oli tollon menny tuhansilta Suomessa. Siin lähistöllä bussipysäkki oli lentäny pellolle ja puita kaatuillu. Ihme säät ku jouluaattona taas oli tyyntä ja kun luntakaan ei näkyny niin tyypit pelaili golfkentällä. =D

Uuden vuoden onneks sain vapaaksi. Lähdettiin Turkuun, Teemun entisen kämppiksen tupareille. Oli kyllä niin outo uus vuosi, mutta näin jälkeenpäin sitä on hauska muistella. x) Ja hyvät oli tuparit ei siin.


                             Pääkallopaita: Shibuya 109 - Shortsit: Thaimaasta  - Laukku: Morticia


Kamera <3Pallopää


Mulla oli vielä alkuviikosta ne kello kynnet, mutta olin liimannu ne liika lyhyisiin kynsiin. Joten monet kynnet repäs omaa kynttä sillai irti ihosta. Ei kiva. =s Joten irrotin kaikki. Seppälästä löyty kätevää ainetta millä irtoo sekä kynsi että liima. Hetken aikaa liotellaan sormee tuolla purkissa niin ne lähtee. Tilalle laitoin Ebayltä tilattua Nails Inc. Magnetic lakkaa. Kynsi maalataan tolla lakalla (aluslakkaa ei kannata laittaa, jotenkin ainaki mulla tuli sillon noi kuviot huonommin), jonka jälkeen ton korkin pohja pidetään noin 15s mahdollisimman lähellä kynttä. Siinä on metallihiukkasia jotka muodostuu tollasiin aaltokuvioihin. Tykkään kun tossa värissä on metallinhohdetta ja aaltokuviot tuo vähän vaihteluu graffit nails:lle.

Teemun pikkusisarukset tuli kyläilemään täksi päiväksi meille. Tai ne siis tuli jo eilen illalla Helsingistä ja lähti takasipäin hetki sitten. Pelailtiin, katottiin leffaa ja käytiin Megazonessa. Se on niin nöyryyttävää ku 20 pikkutappia pelaa paremmin ku minä ja käskyttää lähtemään meneen niiden tukikohdasta. =D Jonain päivänä.... Niin ja käytiin myös vohvelikahvilassa. ^^ Kannattaa mennä tutustuun. Söpö sisustus ja mielettömän hyvät vohveliannokset.
Hyvää alkanutta vuotta kaikille! <33 kommenttia:

 1. vohvelikahvila on ihan huippu<3

  VastaaPoista
 2. voi heidiheidi ku oot niin söpö!Ü <3 Ihan parasta et kirjotat blogia ^^ -Noora

  VastaaPoista
 3. S&L: Voisin syödä kyllä niit vohvelei vaik joka päivä. Onneks en ihan vieressä asu niin ei tuu liika usein sorruttua. =9
  N: Vooi kiitos Noora! <3^^

  VastaaPoista