maanantai 16. heinäkuuta 2012

Abbey Dawn - Days outfits

T-paita: Abbey Dawn - Breakdown fashion tee
Housut: ACDC Rag
Käsihärpäke: Blabla hospital
Silmärusetit: Kreepsville 666
Rengasvyö: Ebay
Vetoketjuhuivi: Sex pot revenge
Kengät: MicMac 
Mummo

Tässä hieman Kera inspiraatioista omaa versiota. Nuo sälähousut sekä silmät hiuksissa. Abbey Dawn paidat löysin Backstreetiltä. Viralliset sivut mistä vaatteita, kenkiä yms. asustuksia voi ostaa on TÄMÄ. Tykkään hirveesti tosta t-paidasta kun on rento, mutta tuo teksti ja harmaavivahdekkuus tuo tyylikkyytt ja hiukka rock henkisyyttä. Kuvat salamalla hieman ylivalottuneita niin tuo harmaa korostuu vähän liiaksi tosin noissa.

Abbey Dawn on Avril Lavignen suunnittelema mallisto/merkki. Nimi tulee hänen isänsä keksimänä. Isä käytti hänestä tätä lempinimeä. Abbey yleistyi kavereidenkin keskuuteen ja Avril itsekin alkoi käyttää sitä, joten laittoi sen myös mallistonsa nimeksi.



Tämän tilasin Japanitilauksen mukana. Blablahospital on ihana merkki! <3 Kaikki tuotteet on käsintehtyjä joten siksi hieman hintavia. Teemana kaikissa siis sairaalavaatetus. Lisää tätä löydät TÄSTÄ.


Ja vielä toinen ihanainen vaatekappale. Nimittäin Abbeyn Rockstar bfh hoody. <3 Tätä voi käyttää ilmojen kylmetessä syksyllä. Sisäpuoli on melko lämmin joten käy myös pakkasilla. 



Jättihuppu

Heti tässä kesän alkuun on tullut reissailtua Suomen puolella ja käytiin me Virossakin. En niistä kaikkea ala selittämään kun tuskin jaksatte kaikista mökkilomista kuulla, mutta jotain kuvaa laitan kumminkin. Ja Virosta ainakin kidutusmuseosta. =p Niistä siis postauksia lähiviikkoina. Loppuviikosta kirjottelen xbox peleistä. ;) Ja käydään viikonloppuna Finnconissa joten kuulumisia sieltäkin luvassa!

Palaamisiin!

4 kommenttia:

  1. Hienon näköisiä tamineita! Ite himoitsen tolta merkiltä niitä yksiä kiilakorkokenkiä, missä on piikkiniittejä. Laitoin just irtoniittejä yksiin mun tavallisiin kiilakorkkareihin, että ne näyttäis edes vähän niiltä (miten niin köyhä) xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meinaat niit missä menee sellanen piikikäs naru sen koron takaanii ne on tosi makeet! Himotuslistalla itellä kanssa. :) Jos vaikka huomenna tulevilla kesälomarahoilla tilailis vähän kenkiä. :D Pakko saada lisää Iron fistin zombi kenkiä ennenku ne loppuu. =p

      Poista
  2. Kiva toi huppari! :) Ei mikää perusperus niiku kaikki hupparit yleensä on..:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niimpä! Tykkään ku on noi vetoketjut ja iso huppu. :)

      Poista