lauantai 21. heinäkuuta 2012

Top 5 xbox co-op pelit

Tykätään paljon pelailla mieheni kanssa kaksinpelejä xbox:lla. Löytyy monia hyviä pelejä, joita pystyy pelaamaan vaan yksin tai system linkin kautta. Tällöinhän pitäis siis olla kaksi xboxia, jotka olisi molemmat yhdistetty verkkoon ja sitä kautta pääsisi pelaamaan. Välttämättä ei kuitenkaan kahta boxia löydy ja co-op pelejä saattaa olla vaikea löytää, joten halusin laittaa tähän myös teille lukijoille nähtäväksi mitä pelejä suosittelen co-op peleiksi. =)

1. Resident evil 5: Operation Raccoon city


Ehdottomasti parhain peli, mitä on kaksinpelinä tullut pelattua. Resident evil tuskin sen enempiä esittelyjä kaipaa. Vitonenkin oli tuttua Resident evil tyyliä ja jos pidit aiemmista osista niin pidät tästäkin. Toimii hyvin jaetulla ruudulla. Tää on peli mitä jaksaa pelata montakin tuntia putkeen.

2. Rayman origins


Rayman oli ensimmäisiä Playstation pelejä mitä pienenä pelaili. Origins on myös 2D niinkuin ensimmäiset Raymanitkin. Tykkään tasohyppelyissä melkeenpä eniten 2Dnä kuin 3Dnä. Selkeää eikä mee turhaan haahuiluun aikaa. Tässä on aivan ihastuttavan hienot maisemat ja monipuoliset kentät. Hahmoja olisi voinut olla enemmän. Aina kun aukesi uusi hahmo niin ne oli vaan erilaisia noita taikureita enimmäkseen. Pelissä ei ole elämiä ja jos toinen kuolee ja muuttuu ilmakuplaksi niin toinen pelaaja voi osumalla pelastaa kaverin takaisin jatkamaan peliä. Vaikeusaste vaikutti alussa liian helpolta, mutta voin luvata ettei kukaan tuu pääsemään varsinkaan niitä vaikeimpia kiinniotto kenttiä ilman muutamaa yrittämää. Välillä meinas mennä hermot tai menikin kun ne on ihan sekunnista kiinni onko tarpeeksi nopea ja pääsee kentän loppuun. xd Yksinpelinä varmasti vielä vaikeempi kun joutuu aina alkuun kun ei oo kaveria pelastamassa.

3. Lord of the rings: War in the north


Pelissä avustetaan Frodoa ja saattuetta matkassa tuhoamaan sormusta. Valittavana on kolme eri hahmoa, jotka kaikki ovat joka tapauksessa pelissä vaikka kukaan ei sillä pelaisikaan. Peliä siis voi pelata yhdestä kolmeen pelaajaa. Suosittelen kyllä mahdollisesti kolmea pelaajaa, koska kaksin pelatessa tekoäly kolmannella hahmolla oli aika tökkivä. Säntäili taisteluihin ja haahuili omiaan. Muuten siis Lotri henkisyys on saatu hyvin peliin ja pääasiassa peli on siis örkkien ja peikkojen kanssa taistoa. Varoituksena, että peli on tunnettu bugeilustaan. Meillä jumitti aika pahastikin, mutta pelilevyn vaihdon jälkeen toimi paremmin. Tampereella asuville tiedoksi, että peli löytyy kaupungin kirjastosta jos ei välttämättä ostaa halua. ;)

4. Borderlands


Erittäin hienolla grafiikalla varustettu actionpeli. Hieman löytyy myös steampunk henkisyyttä. Pelissä valitaan joku neljästä eri hahmosta, joilla jokaisella on oma erikoiskyky. Itse olin tuo nainen, Siren, joka pystyi tarvittaessa muuttumaan näkymättömäksi ja näin pääsi yllättämään vihollisen lähietäisyydeltä. Pelissä suoritetaan eri tehtäviä, kehitetään aseita ja yritetään saada leveleitä. Pelissä on mielettömän suuri määrä erilaisia aseita ja aina olikin intona niitä keräilemässä; josko sitä löytyisi vielä parempi ase kuin itsellä on. Koukuttava peli. Miinusta eri kenttien vähäinen määrä ja jossain vaiheessa ehkä kuitenkin itseään toisti liikaa. 

5. Left 4 dead 1 & 2


Safehouse ->keräät healt packit ja panokset -> juostaan ja selvitään seuraavalle safe houselle. Aiheuttaa mulla ainakin kiljumista ja paniikkia kun kaikki hyökkää. :D Zombiseikkailua. <3


Uusimpia peliostoksia on Tales of vesperia. Oli kyllä vaikea löytää tätä mistään ja sai maksaakin uuden pelin hinnan vaikka tuo on julkaistu jo muutama vuosi sitten. Odotukset oli todella kovat. Aika pettymys oli kun ei sitä voinutkaan pelata kahdestaan. =z Muutakun taistelut. Kuitenkin vaikuttaa hyvältä peliltä ja taistelutoiminnot on monipuolisia. Saas nähdä millaseksi peli osottautuu. Ainakin on yleisesti suosiossa ja monia cosplay asuja on näkynyt tästä pelistä.


Jos teillä on suositella muita hyviä co-op pelejä niin mielellään kuulisin niistä! =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti