tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ropecon 2012

Lisää kuvateksti
Conpostaukset jatkukoon. Viime viikonloppu meni kokonaisuudessaan Espoon suunnilla Ropeconissa. Ropecon keskittyy nimensä mukaisesti roolipeleihin ja sitä ympäröimiin asioihin. Käytännössähän mikä tahansa aihe voi liittyä larppaamiseen, joten luentojakin on laidasta laitaan. Teemana tänä vuonna olivat fantasia ja muut vaihtoehtoiset todellisuudet, sekä rajat ja rajapinnat.

Toppi: Backstreet
Kengät: Kenkämarski
Sukkikset: Seppälä(?)
Shortsit: Ebay
Gogglesit: Ebay
Ase- ja panosvyö: Punanaamio
Aseet: Br toys
Pahoitteluni. Olin toosi laiska conilainen tänä vuonna. En jaksanu mennä kun yhdelle luennolle ja muuten vaan chillattiin ja palloiltiin. Eihän siin mitään, mutta postauksen kannalta.. =d Yleensä oon hiihtäny luennosta toiseen kauheella kiireellä. Noh, kai sitä joskus saa antaa ittensä vaa rentoilla. Tässä näätte mun asusta kuvia. Pari tuntia ennen lähtöä päätin mitä sitä pukis. Äkkii vaan lelukaupast aseet jaaa valmis. =) Ku tahdoin pistää Finnconista ostetun Zombie paidan päälle ja kun on tuo zombie outbreak response team laukkukin niin sillä teemalla mentiin.

Pokka pitää
 ZOMBIE!!!

Zombie outbreak zone
Luento, jossa kävin liittyi ylläri ylläri zombeihin. x) Teemana oli "Science kill the zombies", jossa käsiteltiin eri patogeenejä ja niiden mahdollisuuksia aiheuttaa zombie virus. Luento kesti vajaa tunnin, mutta sitä olisi kyllä jaksanut kuunnella pidempäänkin. Jos zombit kiinnostaa ja biologia ei ahista niin luentomateriaali löytyy Kathrin Doen blogista suomeksi ja englanniksi. 


Portaiden keskivaiheilta löytyy taidekuja, jossa on esillä taidenäyttely. Teokset ovat myös yleensä myynnissä. Keskeltä löytyy pahviboxi, johon voi äänestää omasta mielestään hienointa teosta.


Tää olis siisti!

Kaubamaja 


Alakuvassa on myyjä, joka pitää Head hunters storea netissä. Sieltä löytyy mielettömän hienoja jopa life size kokoisia patsaita. Nyt on ilmeisesti auennut liike Helsinkkin Pasilaan, josta tuotteita voi ostaa. 


Shoppailuja tuli tehtyä seuraavasti:


 Pari roolipelaaja lehteä, Munchkinin zombie versio(josta bites version oon tainnu esitelläkin), Coldfish elokuva, Teemu osti Absinthe karkkeja (aniksen makusia, en tykänny xd), zombie verienergiapussi ja tuoretta villisianlihaa suoraan Tšernobylistä. =D Tuo herkulliset syötävät ostettiin Horror shopin myyjiltä. Kauppa löytyy Helsingin Sörnäisistä myöskin. Tahtoo käydä! Oli kuulemma ollu resident evil energia juomiaki mut kaikki oli menny jo. =// Päheitä. =)

Kunniavieraina oli Larp-veteraani Larson Kasper ja aaaaikas kova nimi Peter Adkison, joka on Wizards of the coastin perustaja (MTG, Pokemon- kortit, D&D)!! Enkä kyllä ees menny moikkaamaan. Laiskaryökäle. Ja myöskin iltadiscossa viihdytti Proteus! Käytiin pyörähtämässä ja hetken pomppimassa, mutta vielä sillon ei proteusta näkynyt.


Yleistä tunnelmointia


Kivii paperi sakset turnaus x)


Paras ryhmäcossi mun mielest!

Haa portal!
Jossain tuolla..
Kulta rommeilee


PUM! Rule number 8 ;) ölölölölö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti