sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Maskeerailuja

Lähdettiin tekemään pikanen reissu Turkuun kun lauantaina oli kihlajaisiin meno siellä suunnilla. Perjantaina käytiin Siljalla & Aleksilla kyläilemässä. Istuttiin siinä iltaa ja jossain vaiheessa kokeiltiin maskeerailla. Olin jo kattonu vähä valmiiksi mitä tekisin ja tarkotus oli saada aikaan sellanen mädäntyneen taikka sulaneen näkönen ihokohta. Ihanaaa. :D Siihen tarvi Mehronin 3D geeliä, nestemäistä lateksia ja värejä maalailuun. Niin ja vessapaperia suoniksi. x) Mun mielestä onnistu aika hyvin. Vähän olis verta enemmän olla taikka sit tummanvihreetä väritystä. Muuten hyvä.Teemu: Batman Two-Face
Lauantai aamusta kävin pelaamassa Munchkin Bites korttipeliä. Pelissä voi pelata eri kauhuteemaisilla fantasiahahmoilla ja tavoitteena pelissä on saavuttaa level 10 tappamalla hirviöitä. Erilaisilla korteilla yritetään sitten vaikeuttaa ja estää toisia pelaajia saamasta leveleitä. Lepposa ja hauska peli. =)Välissä käytiin syömässä kiinalaista Jarkon ja Eliaksen kaa, jonka jälkeen lähdettiin kihlajaisiin.

 
Kihlapari Kata & Jere <33

Kynsivahvuutena oli Marui one:sta ostetut tekokynnet. Yuzunail merkkiset. Kiinnitin ne kynsitarroilla, joita ostin joskus Japanista. Tosi hyvät jos vaan pari päivää haluu pitää kynsiä! Ne lähtee kuuman veden alla avustettuna. Ei siis lähde normi käsien pesussa tai suihkussa vaa täytyy vetää ne irti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti