lauantai 7. tammikuuta 2012

Shoppailuja

Oon jo varmaan vuoden halunnu ostaa jonkun Juicy Couturen laukun. Hinta vaan on asiaa hiukan jarrutellu. Ne vaan jotenki näyttää tyylikkäiltä, mutta on samalla sellasia tyttömäisiä. En tosiaan osannu päättää, että ottaisko lilan vai mustan. Periaatteessa mustaa laukkua tarvii aina (ja vanha meni just rikki), mut lilaki olis kiva. Joten nyt kun tuli jouluna vähän enemmän palkkaa niin aattelin palkita itteni ja tilata heti pari laukkua kerralla. =9 Mustan sainkin jo postissa, tuli tosi nopeeta varmaan jotain vähä reilu viikossa. Tykkään kun siinä on kivoja yksityiskohtia, noi pallot. <3 Ja klipsu johon saa laittaa roikkumaan kaikkea sälää.Lila joutu tulliin kun tuli jenkeistä. Siihen tuli sitten parikymppiä lisää hintaan. Plöö. Ensi viikolla kuitenkin pitäis sekin tulla postiin haettavaksi.


Mulla hajos varmaan reilun kuukauden käytön jälkeen tollaset Ugg:in tapaset kengät. Ne oli sellaset ihan halvat Seppälästä. Kyllästyin sitten märkiin sukkiin ja kiviin kengissä ja tilasin tänään lilat Ugg:n Bailey buttonit. Tässäki mietin pari viikkoa, että ostaisko mustat vai lilat, mutta päädyin liloihin kuitenki kun niitä ei saa joka kaupasta ja ebayltäkin oli vaikee löytää. Ostan myöhemmin jotkut mustat halvalla, joita vois välillä käyttää jos lilat ei sovi vaatteiden kanssa.


Japanissa käydessä tuli ostettua sieltä muutamia muotilehtiä. Niillä on niiiiin paljon parempia lehtiä kun täällä! Mielenkiintosempia ja värikkäitä. Harmi kun niitä ei saa englanniksikaan tilattua. Kuvat ne kuitenkin pääpointti on joten tilasin itelle myös pari uusinta numeroa Yesasia:lta. Jii! =) Tarkotus olis tässä tilata jossain vaiheessa kestotilauksena. En ostanu sieltä Japanista kun tän Keran minkä nyt tilasin, kynsilehden (NailVenus) ja Agehan minkä kans haluaisin tilata. Tahtoisin myös tutustua muihin lehtiin Egg, Cutie yms.Lisäsin tähän kolme Keran etukantta, koska niistä saa jonkin verran kuvaa millasesta tyylistä tykkään. En pue minkään tietyn tyylisuunnan mukaan vaan ihan fiiliksen pohjalta. Ennen puin oikeestaan vaan pelkkää mustaa ja ehkä hiukka gootahtavia vaatteita ja lolita mekkoja. Nykyään tykkään kirkkaista värikkäistä vaatteista, joihin yhdistetään jotain mustaa/synkkää kuitenkin. Niissä sais olla sirkushenkisyyttä, outoutta ja jotain söpöä. Tollasen vaatekokonaisuuden kun sais koottua niin hyvä. =d Tulee osteltua silti aika paljon mustaa ja ennestään on vaatekaapissa sitä väriä aikas paljon. Tällä hetkellä lempparivärit on mustan lisäksi lila ja pinkki, joten niitä värejä näkyy mulla enemmän myös.

 Ebayltä oon tähän asti pääasiassa tilaillut vaatteet, koska erikoisia vaatteita Suomesta harvoin löytyy. Ja voin kyllä suositella kaikille! Ebayltä löytyy lähes kaikkee mitä ettii ja siellä saa kyl tuhlailtuu ja tekeen vaik mitä löydöksiä. Vaikka sieltä laajasti löytyyki juttuja niin tahtoisin seuraavaks oppia tilaamaan suoraan Japanista vaatteita. Se onnistuu välitysfirmojen kautta esim. mukunoki-jp tai treasure-japan. Tässä lähiaikoina otan selvää kuinka ne toimii ja tilailen. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti