perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kuvatuksia

Aion uudistaa tota blogin otsikon kohtaa. Nimi pysyy varmaankin samana, mutta laitan siihen pari kuvaa lisäksi. Niitä oltiin kuvailemassa Teemun kanssa. Kokeilin tehdä tollasta punk tyylistä kampausta. =p Vaik ei se mun tyyli ookaan ja aika äijät hiukset tuli, mutta jotain vaihtelua. Ja aion kyllä pistää noi viel uudestaankin vaikka ei Teemu niistä oikeen tykännykään. xp On vaan kanssa ollu mielessä viime aikoina, että toiselta puolelta ajetut hiukset voisi olla siistit. En niitä kuitenkaan halua leikata vaan kasvattaa pitkät hiukset takasin. Joten kun pistää tollei ylös hiukset niin se ajaa about saman asian.


Oonpas totinen

Hahaa tätä täyty hetki miettiä että kehtaako laittaa. =D Laitoinpa kuitenkin.


Paita tuli Japanitilauksessa. Ghost of Harlemin. Noi housut esittelinkin jo aiemmin. Ne repes heti toisella käyttö kerralla ja olikin tosi huonolaatusta kangasta. =// Sain onneksi rahat takasin.Tilasin uuden kameran ja se tuli jo muutamassa päivässä postissa. Jiiii! Canon 600d kyseessä. Ihanaa saada laitettua laadukkaampia kuvia tänne!

6 kommenttia:

 1. vähän tolla tyylillä on helppo saada lyhyet hiukset ettei tarvi leikata :D wau!

  VastaaPoista
 2. Jeb. =p Ensin aattelin et mulla on liika pitkät hiukset tohon, että ne roikkuis silmillä. Mutta helposti saikin kyllä katoomaan. =)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa köytää tälläinen ihastuttava blogi :>

  VastaaPoista
 4. Kiitusta. =) Kiva että tykkäät.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ilmeet :D ja mageet kyl noi hiukset!

  VastaaPoista