tiistai 13. maaliskuuta 2012

Käärmekynnet

Vein Kiiviltä nahan ja pistin kynsiin. Tiedän että monien mielestä saattaa olla hiukka ällöttävät, mutta ite tykkäsin. xp Mitäs mieltä ootte ideana? Väri olisi voinu olla ehkä toinen kun nuo ei niin hyvin näy. Tein ne siis ihan vaan niin, että ensin lakkasin aluslakalla + tolla Orlyn lakalla kynnet. Leikkasin nahasta suht oikeenkokoset palat kynsiin. Kastoin palat päällyslakassa ja tökkäsin kynsiin. Ja siinä käärmeskynnet. Geelillä varmaan tulisi paremmat kun siihen kastais, mutta toistaseksi ei oo sitä lämmityslaitetta omistuksessa.


Huomasi myös, että peukalon kynsi meni parhaiten koska leikkasin palan kohdasta missä suomut vahvimmillaan. Muut meni aika ryppyyn. =z Mutta idean näätte.


Jos jotain innostaa kokeilla niin voin harkita kyllä yhden nahan luovuttamista. xp

3 kommenttia:

  1. kuin hyvin tollaset sit pysyy kynsissä? :D

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa mielettömän hyvin! Oli vaikeuksia saada niitä pois. :D Tai että täyty ensin viilata enimpiä ja sitten vasta kynsilakan poistoaineella. Kyllä ne sit lopulta lähti.

    VastaaPoista
  3. Ok, voisit varmaa Kiivilt kysyy nahkankuorimisvinkkei =D ihan makee idea kyl vaik ensin tuliki vähä semmone ew-fiilis mut onpahan ainaki uniikki! :D

    VastaaPoista