perjantai 14. syyskuuta 2012

Tracon 2012


Tampere talolle suunnistettiin lauantaina kullan ja sen siskon ja pikkuveljen kanssa. Pienet oli ekaa kertaa coneilemassa! Maskeerasin Ruusun zombie tyttöseksi Gloomy bear hengessä. Noah lainasi Teemulta tuon one piece hatun. Ostin Tokiossa käydessä meido asun, jota en oo kuitenkaan kun kerran sovittanu. Joten eiköhän ollu aika pistää se päälle. Japanissa niit oli suht paljon myynnissä, mutta oli vaikea löytää hienoa/oikeaa kokoa. Tuoki mahtuu just ja just. :D Tykkään tuosta rusetista tossa edessä kun tuo vähähn siihen jotain erilaista. Vaikka voihan niitä toki lisäillä itekkii. :) 

Ruusuu
Coni meni aikaslailla hengaillessa. Hmm ei taidettu käydä yhdessäkään varsinaisessa ohjelmassa kun vaan pukukilpailut kattomassa la ja su. Sunnuntaina uutena oli missimittari mihin voi osallistua millä tahansa itse suunnittelemalla pukukokonaisuudella esimerkiksi Japanin katumuotia esittelemällä. Se ainakin mua kiinnostais! Toivottavasti vielä jatkossakin toi järjestettäisiin. Vois vaikka itekki osallistua jossain vaiheessa jos keksii jonku kivan härön överikokonaisuuden. :)



Teemu oli pääasiassa Sonic. Sai kyllä niin paljon fanitusta ja meinattii iha käsist viedä murr.. :D Toisena päivänä Gloomeilin kun en sitäkää kiguu oo paljoo pitäny viel. Piti yrittää kuikuilla Teemun silmää tuolta ku ei olis pysyny varmaa pokka vaa pehmoasuu tuijotella. xd


Sonic <3 Gloomy bear
Aamulla meinas iskee epätoivo ton meido peruukin kanssa. Yritin tehdä sillai et olisin harjannu sen ensin ja sit yrittäny sormilla/hiustnkuivaajal kihartaa. Mut ei se auttanu ainakaa yhtää tohon tekohiukseen. =z Ehkä oikeisiin sit paremmin.. Mut meni nyt tollai eikä onneks ihan hirmu sotkuselt näytä.

Asukuvia


Yyh olisin itekki halunnu cossaa Lollipop Chainsaw:a.. Mut meni jo. =d En oo vaa viel ehtiny pelaa sitä peliä nii tuntuis tyhmältä pistää toi asu nytten. Aika hauska tyyppi ainaki trailerin perusteella. Tosta puuttuu vaa sen poikaystävän pää vyötärölt roikkumasta. x)


<3
Noah



Dr, Who!
Sonic VS. Mario
Shoppailut


Kauppamajasta tuli mukaan ostettua harajukun pipo, missä on ihana rypytys ja jättinappi plus walking deadin 2.tuotantokausi ja pimeässä hohtavat hattivatti korvakorut! Sieltä sain vinkkiä ja kävin maanantaina hakemassa vielä leffadivarista 1-4 kaudet The big Bang theory:ä. Käväsin siin samalla muuten siellä Puolenkuun peleissä. Paljon oli lautapeli-figupeli ja dvd valikoimaa. Jonkin verran myös käytettyjä ja uusia konsolipelejä. Ystävällinen naismyyjä siel myös oli ja tuli tovi höpötettyä. Ihana kun sano mua pro pelaajaksi. :D ^^ Vaikka oikeesti en oo paljoo pelaillu suhteessa lähes kaikkiin joiden tiiän pelaavan. =d

Mutta niin, launtai meni jotenkin sählätessä conissa. Sunnuntaina jo paremmil fiiliksillä. Kokonaisuutena hyvä coni ja oli kiva nähdä tyyppei. ^^ Kiittää kuittaa.

-Heidi-

4 kommenttia:

  1. Oi sie olit myös Traconissa!! Itse olin myös mieheni siskon kanssa siellä palloilemassa!!! Todella kaunis tuo sinun asukokonaisuus!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. ^^ Juu täytyhän siellä käydä kun Treella asustaa. Olitko ihan ekaa kertaa tai? =) Harmi kyllä kun oli la niin vähän sallistujia pukukilpailussa, mutta sunnuntaina oli kyllä mahtavia esityksiä! Hii olit saanu näköjää kanssa Teemun sonic asusta kuvaa. =d

      Poista
  2. juu minä olin ihan ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kyllä todella!! Jos vaikka ensivuonna uskaltautuisi itsekkin pukeutua teemaan sopivalla tavalla!!!:) juu huomasinkin blogissasi että se Sonic hahmo oli sinun tuttusi ja sano ihmeessä jos se kuva haittaa niin poistan sen omasta blogistani!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on niin monenlaista pukea, että voi pukea melkeen mitä vaan keksii. :) Itekkään en yleensä mikään tietty hahmo oo. Eii Teemua haittaa kuvat. :)

      Poista