perjantai 7. syyskuuta 2012

"Pikkulipi ja tömpsistä siinä on viisi höpsistä"

Mekko: Desigual
Kengät: Kenkärepo
Kaulakoru: Aarikka
Plus Gloomy bear- nalle
 Tässä alkuun tarhalook. x) Alotin päiväkodissa vajaa kk sitten, josta mainitsinkin tuossa awadsin yhteydessä . Ja niinkuin aiemmin sanoin, niin tilasin vielä yhden Desiguelin mekon ja se on tämä. Ihana kuosi ja kangas on mukavantuntuista/joustava niin sopii hyvin työhamoseksi (vaikka ei kaikki töissä ookaan samaa mieltä). Tykkään kyllä tosi paljon olla tuolla töissä lasten kanssa kun saa leikkiä ja keksiä kaikenlaisia puuhajuttuja. Tosin ne on mun ryhmässä vasta parivuotiaita, joten ne ei itse osaa vielä kovin monimutkasia leikkejä taikka askarteluja tehdä. Mutta ainakin heti tuli mieleen pitää niille merirosvoilupäivä ja metsäretki, josta sitten voisi keräillä aarteita ja rakennettaisiin peikonpesä. ^^
Kävin postissa hakemassa viimeisimpiä sisustuspaketteja ja siellä näin tälläisiä söpöyslaastareita. Ihan pakko oli ostaa. <3 "Tröstis on pehmolaastari, joka lohduttaa ja rauhoittaa lasta kun hän on surullinen, huolissaan tai peloissaan." Tröstis voidaan laittaa joko laastarin päälle tai ennalta rauhoitteluun, jolloin lapsi voi silitellä otusta. Täytyypä pitää tää paketti mukana. Vaikka ei näitä raski niin helposti käyttää kun on niin hienoja. Voi näitä tietysti iteki käyttää. ;)


4 kommenttia:

 1. Voi Heidi kun sä vaan oot söpö! <3 ^^ Ja ne lapset ei voi varmaan ku rakastaa sua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos Noora. ^^ Niihin on yllättävän vaikee saada sellasta läheistä kontaktia. Kai se johtuu siit ku joutuu komentaan niin paljo. :D Mut halinkin paljo toki. Se on silti kiva tunne kun ne on alkanu tulla myös mun luokse jos niitä on sattunu ja haluaa lohdutusta. <3 Luottamusta.

   Poista
 2. Siis mun on aivan pakko saada noita laastareita :----D En kestä miten hienoja! Ne lapset on varmaan ihan innoissaan kun sulla on niin paljon kaikkea värikästä päällä hiuksista lähtien? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullu kommenttia isommilta että oon hassu kun on niin outoja juttuja. Pienet lapset on innoissaan ainaki koruista ja haluu hypistellä niitä. =)

   Poista