sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kera inspiraatiot touko/kesäkuulta

Haluan tollaset silmäpallukat hiuksiin!

Juhannus meni jälleen töissä, siispä siitä ei sen enempiä kerrottavia. =d Joten kun
huomasin, että en oo laittanu tänne toukokuun Kera inspiraatioita ollenkaan niin tähän päätin yhdistää ja laittaa siitä sekä kesäkuulta. Ei nyt hirveän paljon kuvaelmia löytynyt, mutta muutamia kuitenkin. Ihan paras tuo silmäaukeama yllä! Mutta tässä niitä muita olkaaas hyvä:

Onnistunut vampyyriotos
 Street Fashion
Noita haaremihousuja ainakin voisi hieman koristella kun niitä itseltäkin löytyy. (=


Samanlaiset zombie revenneet polvisukkauhousut aion jossain vaiheessa pistää tilaukseen. Kiva yksityiskohta. 

Tokyo Shopping guide


Aikas hyvä shoppailu ohjekirjanen oli kesäkuun lehden välissä. Tossa karttaa missä näkyy noiden suosituimpien merkkien kaupat jos Tokioon jossain vaiheessa suuntaatte. Hyvin kyllä siellä noita löysi kun vaan käveli noita pääkatuja. Näkee tästä ainakin jos jotain tiettyä juuri haluaa löytää ja jotku kaupat on syrjemmällä. 

Hmm en osaa sanoa onko noi muovihässäkät söpöt vaiko eikö?

Malko Malka

 Baby The stars shine bright

Alice and the pirates


Super LoversKesäkuun numerossa oli Room snaps osio. Tämä oli mun mielestä ihanin. Iteki oon etsiny tuollasta mattoa ku haluaisin sellasen söpöily/lapsenmielisyys huoneen. =p En sit kyllä tiedä mitä Teemu tykkäis ajatuksesta nyt kun seki asuu täällä. =D Ja söpöinen tuo sininen olento.

4 kommenttia:

 1. Mulla on kirjahyllyssä muutama Japanin katumuotia käsittelevä teos ja ne on kyllä äärimmäisen viihdyttäviä! Varsinkin lukiossa Japanin katumuoti kiinnosti mua siinä määrin, että niitä oli pakko hamstrata; siitäkin huolimatta, että kovin harvoin pystyi mitään ideaa käyttämään sellaisenaan kun sen verran villejä asuja näkyi, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on noita kiva ihastella vaikka ei kaikkea itse pukiskaan. =) Välillä haluais pukea oudompiakin asuja, mutta ei vaan oo pokkaa aina.. xd Taikka jaksamista ihmisten ihmettelyyn. Olis kuitenkin mukava nähdä että ihmiset uskaltais pukea noita härömpiäkin asuja täällä suunnilla. =)

   Poista
 2. Noi silmäpallukkajutut hiuksissa oli kyllä parhautta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! On mulla sellaset rusetit missä silmät mut tollaset noin isot olis päheet! :D

   Poista