perjantai 25. tammikuuta 2013

Seikkailu Flowparkissa

Tässä tämä viimenen "vanha postaus". Ku olin ehtiny jossai vaihees tän kirjotella niin. Voitte pistää tän ens kesän suunnitelmiin jos innostutte. ;)

Parisen viikkoa sitten oltiin Turussa kavereita tapaamassa ja käytettiin häälahjaksi saatu lahjakortti Flowparkkiin. Flowpark on Turussa, Skanssin sisäpihalla oleva kiipeilypuisto (sinne pääsee kauppatorilta bussilla numero 9). En odottanut mitenkään paljon puistolta ja aattelin, että suurin osa varmaan radoista lapsille yms. Ennen puistoon menoa kuitenkin kuulin, että se on aika hurja ja jännitti sekin kun niitä valjaita pitäisi itse säädellä kiipeillessä. 

Päivä sattui olemaan onneksi aurinkoinen ja suht lämmin sinä lauantaina. Puistoon kun päästiin niin aluksi piti allekirjoittaa ja lukea turvallisuusmääräykset, jossa mm. asiakkaalla itsellä on vastuu tietää oma tilansa ja kuntonsa, että pystyy siellä kiipeilemään. Sen jälkeen saatiin valjaat ja suosittelen kyllä ehdottomasti ostamaan 3e maksavat sormikkaat tiskiltä, koska muuten on kyllä kädet hiertyny kiipeilyn jäljiltä ja niillä saa myös paremman otteen! Niin ja tosiaan sisäänpääsy maksaa 20e ja lapsiakin puistoon voi tulla kunhan heillä on omat valvojat. Valjaiden kiristelyjen jälkeen tuli suorittaa pieni testirata, jossa puiston työntekijä katsoi että asiakas osaa käyttää valjaita. Ei ne onneksi ollutkaan yhtään vaikeat. 3 sellasta "nipsua" joita täytyi radasta riippuen vaihdella. 


Puistossa oli vaikeustasoiltaan 4 erilaista rataa; vihreä, sininen, punainen ja yksi musta rata. Me alotettiin sinisestä radasta. Siinä heti ensimmäisiä puupalikoita pitkin kävellessä oli sellanen huippaustippumisfiilis. Mietin etten varmasti pysty kovin pitkälle menemään. Kuitenkin ekan radan jälkeen tuli itsensä ylittämisolo kun oli radan pystynyt kulkemaan lievästä korkenpaikankammosta huolimatta. Siitäpä sitten mentiin vielä muutama rata ja pitkä liuku vaijerilla (se törmäys sattu xd). Halusin yrittää mennä yhden punasen radan ja sitä alottelinki, mutta voimat vaan loppu totaalisesti kesken ja jouduin peruuttamaan takasin. Harmitti! Mutta täytyy ehdottomasti uudestaankin vielä tuonne mennä ja kokeilla ne vaikeat radat. Voin kyl sanoa, että vaikka ne näyttäs helpolta ne vihreätkin radat nii ei oo kyllä sitä! Narulenkkejäkin mentäessä siinä heiluu joka suuntaan ja jalat menee vastakkaisiin suuntiin. Ei oo helppoa. Tuo kyllä koko keholle treeniä tuolla heiluminen! Sinne vaan muutkin seikkailemaan, jonka jälkeen voi suunnistaa vaikka skanssiin shoppailemaan. ;) Mikäs sen parempi viikonloppu. <3

2 kommenttia:

  1. Flowpark on kyllä ihan huippu paikka :) Itse taisin olla siellä viime kesänä kolmesti, enkä kyllästynyt yhdelläkään kerralla :D Ja tuo on kyllä totta, koko kroppa tossa joutuu todella koville! Varsinkin minun laiselleni, joka ei muuten kauheasti liiku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolku kävis säännöllisesti nii vois olla suht hyvä lihastilanne kesän lopussa. x) Jos ois lähempänä nii miksei käviski. Olis kyl hauska tapa kuntoilla.

      Poista