tiistai 14. elokuuta 2012

"Love is above all, the gift of oneself"

Viikonloppuna oli kavereiden häät. Häät vietettiin Arboretumissa, Hatanpään kartanossa. Ilmat sattui suosimaan, niin että sai kuvia otettua pihallakin ja pääsi tallustelemaan puutarhassa.


Niin kaunis pari. <3

Bubbles



Pidän paljon morsiamen puvusta ja sulhasella oli kanssa todella onnistunut asuvalinta/värit. Kauneimpia hääpukuja mitä oon nähny. Itekki voisin kuvitella pukeneeni tuon puvun, vaikka siis oonkin kyllä tyytyväinen omaani. 


Häätanssi - Nightwishin biisillä
Mitä itse häistä jäi mieleen niin hyvä ja rento tunnelma, vihreä juustokakku, hauska ohjelma mm. hääparin piti tunkea vaahtokarkkeja suuhun ja sanoa aina karkin jälkeen "olet rakas pullamössöpupuseni" ja kerrottiin laulun muodossa sulhon nuoruusvuosista, mahtava ruoka jajjajajaj muurinpohjaletut! Jäi myös mieleen sulhasen kitaralla soittama ja laulama biisi "Tuu mun vaimoksein". Tosi hyvin veti! Bändi oli kanssa aivan loistava. Osas soittaa uusia tuttuja, mutta myös vanhempia biisejä ja sai hyvän meiningin aikaseksi. Eli aikas mahti häät. =) 

Med Tiia. Kaunis auringonpaistenyrpistys. 

Tässä vielä muutama aiemmin kesällä otettu kuva tuosta mekosta. (Niin ja tosiaan ei sitten mentykään Turkuun kun huomattiin, että seikkailupuisto on auki myöhään syksyyn. Joten ei tuu tällä viikolla vielä siitä postausta.)

Mekko: Ebay
Kengät: Kenkärepo
Korut: Citymarket
Tämä mustalaukku laukkukaupasta Vaasasta. Hääkuvissa: Juicy couture


5 kommenttia:

  1. sit 6.10 seikkikseen juhlien jatkoille!!!???!! <3
    Ex je!? -Silja-

    VastaaPoista
  2. ihan kuule Turun oma seikkailupuisto xD

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään ku söpöjä mut tyylikkäitä laukkuja niillä. :)

      Poista